Soluţii performante
din 2000.

Furnizăm produse calitative, durabile și utile (potrivite pentru o gamă amplă de aplicații – de la utilizări industriale până la hobby), asigurând îndeplinirea tuturor cerințelor clienților noștri.

În 2000, SEDA Invest a debutat ca distribuitor de echipamente industriale și comerciale, într-o piață puternic concurențială, luând avânt și ajungând în top 3 cei mai buni distribuitori din industrie în România.

Contactează-ne

+40 268 333 126

Dezvoltare. Inovaţie. Încredere

În cei 22 de ani de activitate, am creat o rețea de distribuție la nivel național, cu 9 filiale şi peste 230 angajaţi, fiind prezenți și în Republica Moldova prin distribuitor autorizat.

Viziunea noastră

Viziunea noastră este să devenim una dintre cele mai mari firme de distribuție și accesorii pentru industrie și construcții, prin comercializarea unor produse calitative, contribuind astfel la crearea unui mediu de afaceri competitiv și sustenabil.

BRANDURI

Sub tutela SEDA Invest se regăsesc 4 branduri:

Soluţii pentru proiectele
tale din 2000.

bs cu fundal
Concentrated plumber caulking bath tube with silicone glue using cartridge in bathroom
BS_08.12
Man in a blue shirt does window installation. Using a mounting foam.

Despre Blue Square

Gama BLUE SQUARE cuprinde o varietate de etanșanți profesionali, precum silicon, spumă poliuretanică și adezivi profesionali; benzi de ambalare/mascare și benzi dublu adezive.

Etanșanții profesionali BLUE SQUARE au o excelentă adeziune la sticlă, ceramică, metale, lemn vopsit, suprafețe acoperite și la majoritatea maselor plastice.

Utilitate Multiplă

Etanșanții profesionali și benzile adezive BLUE SQUARE sunt ușor de folosit și se potrivesc unei game largi de aplicații, de la utilizări industriale, până la hobby.

Durabilitate

Gama noastră de etanșanți profesionali este compusă din formule puternice și eficiente, ce asigură rezultate de calitate, cu o rezistență deosebită de-a lungul timpului.

Despre Yellow Square

Brandul YELLOW SQUARE, a fost creat din dorința de a promova pe piața mănuși de protecție personală cu un grad ridicat de siguranță și un raport optim calitate-preț.

Mănușile de protecție din această gamă se împart în mai multe categorii, în funcție de materialele din care sunt realizate și domeniul în care se utilizează.

Tehnologii Noi

Brandul YELLOW SQUARE se adaptează constant la noile tehnologii privind utilizarea fibrelor și impregnarea acestora cu diverse cauciucuri naturale sau sintetice.

Protecţie Certificată

Mănușile YELLOW SQUARE sunt fabricate și comercializate în concordanță cu politicile și standardele de protecție Europene, fiind clasificate sub o varietate de categorii, în funcție de funcționalitate și activitățile cărora sunt destinate.

AdobeStock_108579982.5fbc0a7871aed.5fbc0acf5bc5a
ys copy fundal
Safety Gloves Wearing
bearded worker in protective googles and gloves using machine saw at sawmill
Close up of a set of wood drills on a work table of a joiner in a workshop.
Bolts and nuts on the wooden table
gs copy
Mechanic looking in tool box at the repair garage

Despre Gray Square

Brandul GRAY SQUARE a fost creat pentru a le oferi clienților noștri o gamă completă, calitativă și accesibilă de organe de asamblare și fixare.

Am adus pe piața din Romania o gamă calitativă de organe de asamblare, ce include: tije filetate, șuruburi, piulițe, șaibe, dibluri, ancore, fixări, șuruburi autoforante și seturi de fixare obiecte sanitare.

Gamă Completă

GRAY SQUARE oferă gama completă de produse necesare proiectelor de succes, conținând fiecare element esențial trusei de unelte ale unui expert, de la o varietate amplă de organe de asamblare și fixare, până la scule așchietoare și unelte de mână.

Materiale Calitative

Produsele comercializate sub acest brand sunt fabricate folosind materiale de cea mai înaltă calitate, rezultând într-un raport excelent calitate-preț și utilitate sporită chiar și pentru proiectele “heavy duty”.

Despre Red Square

RED SQUARE oferă o gamă completă de produse abrazive de înaltă-performanță, destinate oricărei aplicații abrazive — de la utilizări industriale, până la utilizatorul general, mai puțin experimentat.

Discurile Red Square pot fi utilizate în diverse domenii profesionale, pentru debitarea și debavurarea metalelor feroase și neferoase, cât și pentru materialele de construcții.

Unităţi de producţie

3 Unităţi de producţie: două pentru discuri abrazive şi una pentru echipamente de protecţie.

Reţea Distribuţie Naţională

Include 9 filiale: Brașov, București, Timișoara, Cluj-Napoca, Suceava, Constanța, Craiova, Baia Mare, Focșani.

Manufacture Worker Welding Metal With Sparks at Factory
Cutting,A,Metal,Beam,Using,An,Angle,Grinder.,A,Lot
Locksmith in special clothes and goggles works in production. Metal processing with angle grinder. Sparks in metalworking.
rs cu fundal

Soluţii performante pentru proiectele tale.

+ 5000
Parteneri
+ 230
Angajaţi
+ 30 mil.
Cifră de afacere
9
Filiale

Furnizori, Parteneri
şi Clienţi.

Business partners shaking hands

Furnizori şi Parteneri

Avem relații comerciale cu parteneri de pe tot cuprinsul globului. Colaborăm atât cu furnizori din Uniunea Europeană, cât și din imediata noastră vecinătate.

Avem parteneriate deosebite, bazate pe corectitudine și încredere deplină și cu furnizori din Asia, în țări precum China, Taiwan, India, Pakistan, Thailanda, Vietnam și Malaysia.

În plus, lucrăm cu furnizori capabili să pună la dispoziție produse care satisfac și cele mai exigente cerințe, atunci când vine vorba de specificații tehnice, condiții de utilizare sau materiale folosite în procesul de fabricație.

 

Clienţi

Produsele distribuite sau fabricate în unitățile proprii de producție la Brașov și Cluj-Napoca sunt livrate prompt către mai mult de 5000 de clienți, la punctele de vânzare sau direct la fabrici și șantiere.

Cui ne adresăm?

  1. Retail - magazine sau rețele de magazine, depozite și distribuitori regionali.
  2. Industrie - datorită multitudinii de produse comercializate ne adresăm atât companiilor multinaționale, cât și firmelor de dimensiune medie, care aparțin antreprenorilor români;
  3. Magazine de tip "Do It Yourself".
Listă de feedback

Părerile partenerilor

Soluţii pentru proiectele tale? Contactează-ne +40 268 333 126

Contact

Strada Paris nr. 26-32, Parc Industrial Graells & Llonch,
Prejmer, Braşov, România

Newsletter

© 2022 Copyrights by SEDA INVEST
ro_RORO